Contact

Nieuwsbrief

Het consortium Harvest Bay wil een steentje bijdragen aan de transitie naar circulair bouwen. Wij hebben als doel om de materialencyclus te sluiten en vraag en aanbod van herbruikbare materialen bij elkaar te brengen op het platform Harvest Bay. Zodat architecten en ontwerpers geïnspireerd gaan worden om te gaan ontwerpen met herbruikte materialen.

Om de herbruikte materialenstroom te ontginnen zijn we urban mining facilitation aan het onderzoeken in het project Cooperation is Key binnen de proeftuin van Vlaanderen Circulair. Daarnaast zijn we actief in verschillende pilotprojecten in Nederland en België. 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het consortium Harvest Bay? Meldt u dan nu aan voor de nieuwsbrief. 

Neem contact op met Harvest Bay

Het consortium Harvest Bay is op zoek naar nieuwe partners en opdrachtgevers voor ons integrale circulaire bouwconcept. Wilt u meer informatie over wat Harvest Bay kan betekenen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar info@harvestbay.be

Contactgegevens

Het consortium Harvest Bay is een initiatief van Jansen AG NL/BE, onderdeel van het familiebedrijf Jansen AG uit Zwitserland.  

Jansen levert met de stalen profielen innovatieve totaaloplossingen in stalen ramen, deuren en vliesgevels. 

www.jansenstaal.nl

Jansen AG NL BE

Jansen AG NL/BE
Ettensebaan 31
4813 AH Breda (NL)

NL: +31 (0)20 899 95 20
BE (NL): +32 (0)3 375 61 83

 

 E-mailadres consortium: info@harvestbay.be