Contact

Nieuwsbrief

Het consortium Harvest Bay wil een steentje bijdragen aan de transitie naar circulair bouwen. Wij hebben als doel om de materialencyclus te sluiten en vraag en aanbod van herbruikbare materialen bij elkaar te brengen op het platform Harvest Bay. Zodat architecten en ontwerpers geïnspireerd gaan worden om te gaan ontwerpen met herbruikte materialen.

Om de herbruikte materialenstroom te ontginnen zijn we urban mining facilitation aan het onderzoeken in het project Cooperation is Key binnen de proeftuin van Vlaanderen Circulair. Daarnaast zijn we actief in verschillende pilotprojecten in Nederland en België. 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het consortium Harvest Bay? Meldt u dan nu aan voor de nieuwsbrief. 

Neem contact op met Harvest Bay

Het consortium Harvest Bay is op zoek naar nieuwe partners en opdrachtgevers voor ons integrale circulaire bouwconcept. Wilt u meer informatie over wat Harvest Bay kan betekenen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar info@harvestbay.be

Contactgegevens

Het consortium Harvest Bay is een initiatief van Jansen by ODS Nederland, onderdeel van Kloeckner Metals.  

ODS Dak- en Geveltechniek levert met de profielen van het Zwitserse Jansen innovatieve totaaloplossingen in stalen ramen, deuren en vliesgevels. ODS is een toonaangevende multi-metaal distributeur en levert een breed assortiment staal, rvs, aluminium, non-ferro en technische producten voor de bouw en industrie.

www.jansenbyods.com

Logo Jansen by ODS initiatiefnemer Harvest Bay

Kloeckner Metals ODS Nederland BV
Donk 6, 2990 AB
Barendrecht, Nederland
+31 180 640 911

 E-mailadres consortium: info@harvestbay.be

Kloeckner Metals Belgium
Staatsburgdok-Noordkaai 33
2030 Antwerpen, België
+32 3 286 87 60